Oriflame Cosmetics

Gepubliceerd op 5 juni 2021 om 18:36

Oriflame Cosmetics

Uniek in de beautybranche

Onze EcoBeauty lijn
EcoBeauty was de eerste wereldwijde cosmeticalijn gecertificeerd door Fairtrade®. Maar EcoBeauty doet meer dan alleen zorg dragen voor je huid — het verandert levens. In de landbouwgemeenschappen waar we de kokosnootolie voor EcoBeauty van betrekken, bieden de opbrengsten uit de verkoop opleidingen in biodiversiteit, biologische landbouw, natuurbeheer en het stimuleren van vrouwen.

Micropareltjes
Oriflame gebruik alleen biologisch afbreekbare, van oorsprong natuurlijke pareltjes in al onze exfoliërende producten. Wij willen veilig, schoon water omdat het goed is voor onze gezondheid en het milieu.

Wellnessproductie
Onze Wellnessfabriek in Rourkee, India heeft zonnepanelen op het dak om energieverbruik te verminderen. Dankzij de vele slimme ontwerp oplossingen, gericht op energiebesparing en het creëren van een gezonde, milieuvriendelijke werkplek heeft het de LEED® (Leadership in Energy and Environmental Design) Gold certification verdiend.

Childhood Foundation
Oriflame heeft toegezegd om 1 miljoen euro te doneren aan de World Childhood Foundation via de verkoop van Tenderly Promise. We willen alles in het werk stellen om kwetsbare kinderen in nood te helpen om ze een gelukkigere, gezondere en veiligere jeugd en een betere toekomst te kunnen bieden.

Recyclebare toekomst
In 2016, 99% van het papier wat gebruikt voor onze catalogus is afkomstig uit geloofwaardig gecertificeerde bossen. Productieafval wat terecht kwam op de vuilnisstortplaatsen is met meer dan 96% verminderd.

https://nl.oriflame.com/?store=bystrijdonicus


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.